top of page

Returnarea produselor

Toate produsele comercializate pe www.zuli.ro sunt însoțite de certificat de garanție, oferit fie de către producător.


Produsele achiziționate de la www.zuli.ro pot fi returnate prin curier. Vă rugăm să ambalați corespunzător produsele, nu răspundem de eventuale avarii ce pot avea loc în timpul transportului.


Renunțarea la cumpărare


Produsele achiziționate online (la distanță) se pot returna conform O.U.G. 34/2014.


Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului.


Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mai scurt timp de la primirea produselor, în măsura în care clientul transmite informațiile necesare efectuării plății.


Consumatorul are următoarele responsabilități:


Pentru diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționarii produselor. În conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47: pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin.


Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit și preferabil în ambalajul original). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.


Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.


Produsele aduse pe bază de comandă specială nu pot fi returnate și se comercializează în baza unui contract de vânzare produse încheiat între www.zuli.ro și client.bottom of page