top of page
 • Cât costă curățarea unei canapele sau saltele?
  Prețul variază în funcție de mărimea mobilierului. Lista de prețuri poate fi consultată în pagina de programare a serviciilor de curățare.
 • Ce metode de curățare utilizați?
  Curățăm cu aparate profesionale, prin metoda de injecție-extracție. Această metodă utilizează un aparat special care injectează un detergent sub presiune în țesătură și apoi extrage murdăria și apa reziduală.
 • Ce pot face pentru a preveni murdărirea rapidă a canapelei sau saltelei?
  Folosiți o husă de protecție pentru canapea și saltea. Aspirați canapeaua și salteaua regulat. Curățați imediat petele apărute. Aerisiți zinic camera în care se află canapeaua și salteaua.
 • Pot folosi canapeaua imediat după curățare?
  Da, în cele mai multe cazuri, canapeaua poate fi utilizată imediat după curățare. Totuși, este recomandat să așteptați până când se usucă complet.
 • De ce este important să curăț canapeaua sau salteaua profesional?
  Curățarea profesională a canapelei și saltelei oferă o serie de avantaje: Îndepărtează murdăria, praful și acarienii. Elimină petele și mirosurile neplăcute. Prelungește durata de viață a mobilierului. Îmbunătățește calitatea aerului din casa dumneavoastră.
 • Este nevoie să degajez spațiul din jurul canapelei?
  Da, este recomandat să degajați spațiul din jurul canapelei pentru a facilita accesul tehnicianului. De asemenea, este necesar să îndepărtați pernele și orice alte obiecte de pe canapea.
 • Cum pot găsi o companie profesională de curățare canapele și saltele?
  Puteți căuta online sau solicita recomandări de la prieteni sau familie. Asigurați-vă că alegeți o companie cu experiență și reputație bună (de exemplu, verificați numărul și calitatea recenziilor din Google).
 • De ce să apelez la servicii profesionale de curățare canapele și saltele?
  Canapelele și saltelele de pat sunt printre cele mai utilizate piese de mobilier dintr-o locuință, ceea ce le face mai vulnerabile la pete, mirosuri și bacterii. Curățarea profesională nu numai că le îmbunătățește aspectul, dar ajută și la prevenirea dezvoltării bacteriilor, eliminarea mirosurilor și reducerea alergiilor. De asemenea, curățarea canapelei și saltelei poate prelungi durata de viață a acestora, astfel încât să nu trebuiască să cumperi o nouă canapea sau saltea prea curând.
 • Pot curăța singur(ă) canapeaua sau salteaua?
  Este posibil să curățați singur(ă) canapeaua sau salteaua. Totuși, este important să utilizați produsele și metodele de curățare potrivite pentru a evita deteriorarea materialului. Este recomandat să consultați instrucțiunile producătorului de mobilă sau să apelați la o companie profesională de curățare.
 • Cât timp durează curățarea?
  Timpul de curățare depinde de mărimea mobilierului, gradul de murdărie și metoda de curățare utilizată. De obicei, curățarea unei canapele cu două locuri durează aproximativ o oră.
 • Ce detergenți folosiți?
  Folosim soluții profesionale care asigură o curățare uniformă, elimină mirosurile neplăcute și lasă în urmă o suprafață curată, igienizată și un miros plăcut.
bottom of page