Despre noi

Conceptul ZULI

Este important să trăiești într-un mediu curat și sănătos de aceea dorim să intervenim acolo unde este poate cel mai dificil de obținut acest lucru, curățarea canapelei, saltelei și a mochetei.

 

Știm cât de neplăcut este să ai o canapea pătată, îmbâcsită și care are un miros neplăcut și știm cât de dificil este pentru dumneavoastră să o curățați, aveți nevoie de echipament special și foarte costisitor, produse de curățare profesionale și personal calificat, exact de ce noi dispunem.

 

Cel mai mult timp pe care îl petreceți în casa dumneavoastră este în pat iar salteaua trebuie să fie de asemenea impecabilă iar curățarea ei este și ea foarte dificilă.

 

Produsele de curățenie de suprafață curăță asa cum se numesc “la suprafață” de aceea propunem curățarea saltelei cu aparate profesionale și metoda de injecție-extracție de detergent care curăță în profunzime țesătura și materialul din care este confecționată salteaua.

Ce facem

Putem curăța ca și în cazul canapelelor și a saltelelor și mocheta sau covorul din casa dumneavoastră, folosind metoda injecție-extracție cu soluții profesionale pentru curățarea mochetelor care asigură o curățare uniformă, elimină mirosurile neplăcute și lasă în urmă o suprafață curată, igienizată și un miros plăcut.

Îndepărtarea petelor și murdăriei

Îndepărtarea prafului și acarienilor

Îndepărtarea mirosului neplăcut

Curățarea în profunzime a țesăturii

Întărirea fibrelor textile

Reîmprospătarea și redarea culorilor

Curățarea ambelor fețe ale saltelei (vară/iarnă)

Îndepărtarea petelor dificile (ex: vin, ulei, cafea, etc.)

Curățarea mochetelor

Curățarea oricărui element tapițat (scaune, paturi, fotolii, etc.)

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!
WhatsApp