Servicii & Preturi

Curatare Canapea

Curățarea/Spălarea canapelelor din material textil se face cu mașina de spălat cu injecție – extracție și detergenți cu spumare redusă și uscare rapidă. Se curăță atât pernele care aparțin canapelei, corpul canapelei iar în cazul celor extensibile curățarea se face și în interiorul canapelei.

 

Uscarea se face în mod natural, în aproximativ 3-4 ore, după curățare nivelul de umezeală din țesătură fiind foarte redus.

 

Prețuri

 

Canapea 2 locuri : 110 lei
Canapea 3-4 locuri : 150 lei
Colțar : 170 – 300 lei
Fotoliu : 40 lei
Otoman : 40 lei
Scaun birou : 25 lei

Curatare Saltea

În cazul saltelelor de pat se vor folosi soluții speciale de curățare, antialergice și cu proprietăți dezinfectante, după aspirarea saltelei dacă este cazul se curăță cu mașina de spălat cu injecție – extracție toată suprafața saltelei îndepărtându-se astfel petele, murdăria, praful și acarienii. La cerere se poate adaugă în soluția de curățat și odorizant sub formă de ulei. Dacă tipul saltelei permite se poate face și igienizare cu mașina cu abur. Uscarea se face în mod natural, în funcție de materialul din care este confecționată salteaua poate dura până la 3-4 ore.

 

Prețuri

 

O persoană : 90 lei
Două persoane : 130 lei
Igienizare cu abur : 40 lei
Tapițerie pat : 80 lei

Curatare Mocheta

Mocheta este aspirată și periată prealabil îndepărtându-se praful, scamele, parul de la animale etc. În cazul în care există pete sau zone foarte murdare se vor aplica soluții speciale pentru curățare, mașina cu injecție – extracție va curăța uniform și în profunzime, soluțiile folosite sunt în funcție de materialul din care este confecționată mocheta și conțin aditivi care împrospătează și redau culoare inițială. Uscarea durează în funcție de tipul de mochetă 2-4 ore.

 

Prețuri

 

MONODISC și Injecție – extracție
începând de la 6,5 – 12 lei / mp
(în funcție de suprafață, starea mochetei și încărcarea spațiului)

Oferte speciale

1 Canapea 3-4 locuri extensibilă
1 Saltea pat 2 persoane
199 lei


1 Colțar extensibil
1 Saltea pat 2 persoane
249 lei

1 Canapea 3-4 locuri extensibilă
2 Fotolii
199 lei

 

Saltea pat 2 persoane
Tapițerie pat
Igienizare cu abur saltea
199 lei

Servicii curățare

Servicii de curățare canapele, saltele de pat și mochetă

Petele

In general, prin metodele, echipamentele si detergentii nostrii de curatare a tapiteriei putem inlatura o mare parte din pete. Trebuie sa stim ca sunt mai multe criteria ce influenteaza succesul cum ar fi: substanta ce a provocat murdaria, vechimea petei si gradul de uzura a materialului textil. Fiind obiecte de mobilier intenss folosite este aproape imposibil sa pastram canapelele/ saltelele curate lipsite de praf, microbe, alergeni sau pete. O simpla aspirare a canapelei ajuta insa nu este sufficient pentru sanatatea dumneavoastra, de aceea se recomanda o curatare in profunzime a canapelei cel putin o data la 6 luni.

Suprafetele infectate cu mucegai

Dupa cum stim mucegaiul este o bacterie. Bacteria creste si se dezvolta in mediul umed. Initial ar trebui luate masuri cu privire la dezumidificarea incaperii dumneavoastra. In cazul in care sesizati pete sau inceput de infectie cu mucegai trebuie sa stim ca acesta se poate estompa din tesatura textile, sa nu se mai extinda, deoarece mucegaiul afecteaza atat tesatura cat si component acesteia. Pot aparea infectii cu mucegai si datorita umiditatii din structura lemnoasa. In urma curatarii efectul mucegaiului va fi diminuat, la fel si mirosul.

 

Mirosurile greu suportabile (mai ales cele ale animalelor de companie – urina) pot fi indepartate cu ajutorul detergentului cu tehnologie de curatare si igienizare in profunzime. Este bine de stiut ca peste aceste suprafete sa nu se intervina cu detergent din exterior deoarece adesea acesti detergent pot duce la decolorarea tesaturii sau amplificarea petelor.

Uscarea canapelelor si a saltelelor

In anotimpurile calde, cand temp de afara depaseste 20 grade, uscarea suprafetelor textile se realizeaza foarte repede ( 2-4 ore). Este importanta aerissirea incaperii pt o mai buna uscare si improspatare.

 

In anotimpurile reci se recomanda ca dupa spalare, fereastra sa se deschida timp de minim 90 min. O temperatura de min 22 grade poate asigura uscarea in conditii optime!

Intretinerea saltelelor si canapelelor

In cazul in care canapeaua dumneavoastra dispune de perne deuhusabile acestea se pot spala la masina de spalat respecand 3 pasi simpli: temperatura de spalare maximum 40 de grade in cazul pernelor colorate, detergentul folosit sa fie lichid, programul spalarii sa fie unul cu o centrifugare cat mai redusa/ mai putin agresiva.

 

Pentru o intretinere corecta a saltelei dumneavoastra este recomandat sa fie lasata la aerisit descoperita fara cearceaf. Aceasta trebuie rotita o data pe luna (de la cap la picioare, de la picioare la cap) pentru a nu se deforma in zonele in care dormim. O data la sase luni se recomanda intoarcerea de pe o fata pe alta ( in cazul in care salteaua dispune de doua fete/ fata iarna/ vara).

 

In cazul in care scapati lichide pe canapea / saltea folositi cateva servetele uscate pentru a absorbi lichidul scapat. Schimbati servetelele pana aceste raman uscate. Se pune putin bicarbonat peste pata si dupa o vreme acesta se aspira.

 

Conditii speciale

– nu se folosesc detergenti ce contin inalbitori
– nu se usuca la uscator
– nu se calca

Canapelele care au un continut ridicat de polyester (90-100%)

Daca s-a patat canapeaua primul pas este sa se consulte eticheta produsului. Canapelele si saltelele ce au un continut de peste 90% polyester nu pot fi curatate la fel ca celelalte.

 

In cazul in care scrie pe eticheta ca nu se curate chimic, se sterge doar cu o carpa umeda, se aspira (nu este precizat umed) atunci canapeaua nu poate fi curatata complet sau in conditii optime.

* Condiții speciale: 1. Programarea trebuie realizată cu cel puțin 2-3 zile înainte. 2. Pentru București, comanda minimă este de 150 RON. 3. Pentru zona adiacentă, comanda minimă este de 200 RON. 4. Neasumarea daunelor ulterioare, în termen de maxim 24h.

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!
WhatsApp